webstockinghehe, long time no read!
Dar este momentul sa incepem sa ne citim mai des, mai ales ca s-au intamplat foarte multe in ultima perioada. Multe si misto.

Nu puteam insa sa las sa treaca aceasta zi fara sa anunt ca vineri, 30 septembrie, voi participa la Webstock 2016! Yeey!
De unde entuziasmul? Prietenii stiu de ce! I am an event person! Iar Webstock e cel mai important eveniment dedicat mediului online din Romania si se afla in acest an la a 9-a editie!

Abia astept sa aflu care mai sunt tendintele in social media, best practices, ce tehnologii au mai aparut prin online si cum le-as putea folosi in avantajul meu, sa ascult discursuri misto si sa ma revad cu prieteni bloggeri. In alta parte decat la local blogmeets.

Este prima mea participare la Webstock, dupa ce in fiecare an am auzit numai lucruri misto despre eveniment si ma bucur ca in sfarsit am ocazia particip. Bineinteles ca voi povesti cu lux de amanunte ce s-a intamplat acolo, luni, in fata unei cafele cu lapte.
Abia astept sa ii ascult pe Alexandru Negrea, Dana Rogoz, Vlad Petreanu, George Buhnici, dar si Howard Dell si Ravinder Takkar (mi-a fost CEO cand am lucrat in Vodafone).

Pana atunci, saptamana minunata si un weekend pe masura!
Iar daca sunteti la Webstock sau v-am convins sa veniti (detalii aici), nu ezitati sa ma cautati sa ne salutam!
Daca nu reusiti sa ajungeti, evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie! pe webstock.ro!

xoxo,

Florentina

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *