7 semne că te afli într-o relație sănătoasă

Ce înseamnă o relație sănătoasă? Este o relație cu fericire, armonie, comfort, încredere, fără stres și certuri, cel puțin nu certuri infantile și zilnice, este relația care nu îți dă dureri de cap și nu îți provoacă nervi. Este o relație care te crește, te dezvoltă, te sprijină, nu înrăiește și nu te trage în jos. Este o relație aproape perfectă, dar cum perfecțiunea este greu de atins și poate chiar grețoasă, americanii i-au asociat unei relații ca la carte acest adjectiv de sănătoasă.

young couple driving sunset

 1. Faceți lucruri separat fără crize de gelozie 
  Deși o relație presupune ”împreună”, activitățile separate și spațiul oferit arată că aveți o relație matură și înțelegeți că prea mult „împreună„ duce la sufocare și plictiseală. Este foarte sănătos că el să iasă cu băieții și fără tine, și tu cu fetele fără el.
 2. Aveți încredere unul în celălalt
  O relație fără încredere este ca o mașină fără benzină: poți sta în ea cât vrei, dar nu merge nicăieri, nu se îndreaptă spre nimic, stai fix pe loc. Nu e cazul să faceți schimb de parole pentru site-uri de socializare și email, dar telefoanele nu sunt pe silențios și nici blocate cu diferite coduri de acces.
 3. Există respect în tot ce faceți
  Vă respectați reciproc, respectați familia și prietenii partenerului, obiceiurile de viață, opiniile, obiceiurile, hobby-urile. Niciodată nu jigniți sau povestiți chestii jenante despre partener de față cu ceilalți, nici măcar în spirit de glumă
 4. Vă țineți problemele și eventualele discuții departe de grupul de prieteni și familie
  Nu există relație perfectă, ci doar diplomație pentru a rezolva problemele în privat. Odată ce disconcordanțele și discuțiile voastre ajung să fie un circ live pentru cei din jur, e timpul să vă schimbați statusul de relație în Complicated (nesănătoasă) sau mai bine SINGLE

  balansoar

 5. Puteți vorbi despre orice și găsiți unul în celălalt și un bun prieten
  Tu îi spui de ale tale, el îți povestește de ale lui. Nu aveți secrete și mereu încercați să găsiți împreună soluții pentru cam tot ce este nevoie în viața fiecăruia dintre voi. You got his back and he got yours <3
 6. Înțelegeți importanța sexului într-o relație și știți cum să țineți focul pasiunii aprins
  V-ați descoperit, mai devreme sau mai târziu, și ați început să învățați, mai ușor sau mai greu, ce îi place partenerului. Cum compatibilitatea nu a întârziat să apară, iar unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relații a fost bifat, nu rămâne decât să mențineți treaz interesul și pasiunea.
 7. Știți că nu sunteți perfecți dar creșteți împreună o relație în care credeți și care vă doriți să meargă
  Nu există femeia perfectă sau bărbatul perfect, există o persoană care te iubește suficient de mult încât să devină perfectă pentru tine. O relație între două persoane, indiferent de natura ei, presupune inevitabil și compromisuri, compromisuri ce pot părea floare la ureche atunci când îți dorești cu adevărat ca acea relație să meargă.

dance

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *