Uita de traditionala farfuria pe care pui uneori cat incape. SmartPlate este o farfurie inteligenta, special creata pentru a te ajuta sa te hranesti corect si sanatos.

smartplate

La prima vedere pare o farfurie obisnuita, dar SmartPlate poate detecta instant mancarea care se afla pe ea, o poate cantari si te va avertiza cand ti-ai depasit valorile calorice recomandate. Impartita in trei parti, farfuria aceasta este dotata cu tot atatea camere foto dar si senzori de greutate, cu care poate cantari alimentele. Avertizarile legate de proprietatile mancarii si calorii ajung direct pe telefonul tau mobil, care trebuie neaparat sa fie un telefon smart, cu sistem de operare Android sau IOS.

Obezitatea este una din principalele cauze de deces la nivel mondial, asa ca orice instrument sau demers pe care il avem la indemana pentru adoptarea unui stil de viata sanatos, este important. Vestea mai putina buna este ca farfuria inteligenta SmartPlate este deocamdata doar in stadiul de proiect, pe un site de proiecte propuse pentru finantare. Vestea buna este ca deja jumatate din suma necesara lansarii produsului pe piata a fost deja stransa (s-au strans cam 50.000 de dolari din cei 100.000 de dolari necesari, detalii aici.)

O prezentare video a SmartPlate este disponibila, mai jos, in limba engleza.

 

Indiferent din ce farfurie mancam, nu trebuie sa uitam de cele 30 de minute de miscare zilnica si de cei 2 litri de apa pe zi!

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *