Ma intreba un prieten care a aflat ca imi cumpar carti si vreau sa am cat mai multe carti daca le si citesc :)) Ei, da, fac si “greseala” asta.

Noaptea nuntii Sophie Kinsella

Dupa o saptamana full la job (luni- vineri), sambata de obicei lenevesc. Pentru ca de altceva nu mai sunt in stare. Gen curatenie sau plimbari. Asa ca fie dorm, fie citesc. Patul clar nu prea il parasesc.

Sambata am citit o carte. “Noaptea nuntii” Sophie Kinsella. Citisem in urma cu o saptamana, in vreo doua zile, de aceeasi autoare “Am numarul tau” si am fost foarte incantata. Am deschis “Noaptea nuntii” cu acelasi entuziasm si nu am abandonat-o din mana vreo 5-6 ore. Pana am terminat-o. Nu e rea. Dar e atat de complicata si chiar dezamagitoare avand in vedere ca personajul principal feminin are parte de niste peripetii triste spre final, incat atunci cand am terminat-o simteam ca mi s-au intamplat mie toate nenorocirile alea. Goana aia dupa fericire. Esecul. Oamenii din jur care au asteptari. Lucrurile care nu merg indiferent ca tu faci tot ceea ce tine de tine si chiar mai mult.

Am inchis cartea, mi-am luat geaca si am coborat din bloc cu destinatia supermarket. Simteam nevoia sa fumez o tigara, desi eu nu sunt fumatoare. Cam asa efect a avut cartea asta asupra mea. Posibil sa fi fost o “picatura: care a umplut un pahar. Cert este ca vreau sa iau o pauza de la citit… de la citit carti din categoria chick-lit / romance / women brain washing :))

O descriere a cartii avem mai jos.

“Lottie, protagonista celui mai nou roman semnat de Sophie Kinsella, planuieste o nunta de neuitat. Dar nu toata lumea pare de acord. Lottie, protagonista romanuluiNoaptea nuntii (2013), s-a saturat de iubitul ei, care nu se mai hotaraste odata s-o ceara-n casatorie. Ca lucrurile sa se complice si mai mult, in scena apare Ben, fostul iubit, care-i aduce aminte de un pact de mult uitat, din copilarie: daca la varsta de treizeci de ani vor fi inca singuri, se vor casatori. Si astfel destinul lui Lottie se schimba. Nu vor fi nici intalniri, nici logodna, doar drumul catre altar, fara prea multe vorbe. Totul se intampla precum au planuit, ba chiar ajung pe o insula greceasca in luna de miere, acolo unde s-au intalnit pentru prima oara. Doar ca nu toata lumea e fericita cu casatoria celor doi, iar familiile lor si prietenii o iau razna si le pun bete-n roate.”

 

 

Loading Facebook Comments ...

2 Replies to “Tigara de dupa… o carte. “Noaptea nuntii” Sophie Kinsella

  1. Pe mine nu m-a atras ceea ce am citit in descriere asa ca am zis ca nu merita sa-mi pierd timpul cu ea. Inca mai caut ”Poti sa tii un secret” si cred ca ma opresc aici cu Sophie Kinsella. 🙂

  2. Pe mine nu m-a atras ceea ce am citit in descriere asa ca am zis ca nu merita sa-mi pierd timpul cu ea. Inca mai caut ”Poti sa tii un secret” si cred ca ma opresc aici cu Sophie Kinsella. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *