Totul începe acasă! Donează pentru Habitat for Humanity

Confortul, visele, viitorul, dezvoltarea – toate încep acasă. Aceasta este deviza Habitat for Humanity (Habitat pentru Umanitate), o mişcare creştin-ecumenică, non-profit care construieşte şi reabilitează locuinţe pentru familii defavorizate.

donatie

Organizaţia a fost fondată în 1976 în SUA de către Millard şi Linda Fuller şi a revoluţionat la nivel mondial conceptele de locuire socială, de voluntariat şi de implicare socială a comunităţilor locale.

În domeniul locuirii sociale, Habitat for Humanity a devenit una din cele mai importante organizaţii din lume. Habitat cheamă toţi oamenii, indiferent de statutul lor social sau economic, să lucreze împreună, în parteneriat, pentru a atinge acest scop de a elimina locuirea substandard.

I-am cunoscut personal în octombrie 2011, cu ocazia unei acțiuni de voluntariat, la care am participat împreună cu compania în care lucrez, în localitatea Bălțești, județul Prahova. Atunci se construiau 5 case pentru 5 familii nevoiașe. Am ajutat cât m-au ținut puterile, timp de o zi, și m-am bucurat să fiu o parte cât de mică la bunăstarea ulterioară a unei familii mai puțin norocoase. Tot acolo am cunoscut câțiva irlandezi, extrem de sociabili, alături de care am lucrat. Cu unii dintre ei păstrez și acum legătura. 

M-am reîntâlnit cu Habitat for Humanity, un an mai târziu, cu același scop, de data asta într-un sat lângă Craiova. 

Motivul pentru care mi-am readus aminte experiența este fotografia de mai sus și dorința de a vă invita să donați cât de puțin pentru astfel de situații. Link-ul de donație este acesta http://www.habitat.ro/implicate-financiar.html, puteți dona de la 10 ron până la cât doriți, cu un card bancar sau paypal. Dacă nu puteți să o faceți, dați mai departe link-ul sau articolul și el va ajunge la cineva care poate dona.

Puteți păstra legătura cu ei și pe facebook pe pagina https://www.facebook.com/habitat.ro.

Mai jos am postat o poza de la o acțiune de voluntariat alături de Habitat și Fundația Vodafone România. (eu a doua persoană din stânga voastră, rândul de jos, blugi ușor rupți).

voluntariat

 

Mulțumesc anticipat pentru eventuale donații și share 🙂 !

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *