Sambata, 20 decembrie, incepand cu ora 16.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, Trupa Vogue si invitatii prezinta spectacolul “Craciun in pasi de dans”.

craciun in pasi de dans trupa vogue

Printre invitati se numara trupele Alb Negru si Trouble Crew, Adela Dumitrache.

Spectacolul este prezentat de Lixandru Florin si Cristian Marian Marin, doi componenti din Trupa Trouble Crew.

Pe scena vor urca, la fel ca si acum un an, grupele de copii pe care Irina Ciobanu si Paula Voicea, dansatoare coregraf din Trupa Vogue, i-au pregatit de la inceputul acestui an scolar pana acum. Printre acesti copii se afla si nepotica mea, unul din principale motive pentru care voi ajunge la spectacol.

Coregrafii si costume atent puse la punct de Irina si Paula vor defila pe scena intr-un spectacol ce ii va incanta pe cei mici, dar si pe cei mari. Cel putin, cand fetele de la Vogue danseaza, taticii sunt mai atenti ca niciodata pe parcursul spectacolului.

Prezentatorii sunt amuzanti si reusesc sa salveze orice moment neprevazut, cum s-a intamplat acum un an cand pentru cateva momente sala de la Casa de Cultura a Studentilor UPG Ploiesti a ramas in bezna. Incidentul se datora celor mici care emotionati de spectacol au topait, inainte de intrarea pe scena, pe cablurile nepotrivite. Totul s-a terminat cu bine si cu totii am plecat acasa cu amintirea unui spectacol de dans frumos, imprimit ulterior si pe DVD-uri pe care parintii le-au putut achizitiona 🙂

Sambata, ora 16.00,la Casa de Cultura a Sindicatelor , Trupa Vogue si “Craciun in pasi de dans” la Ploiesti.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *