De dimineata, prietena mea M. imi trimite un mesaj instant spunandu-mi ca a lesinat. Ca o prietena buna ce sunt, o intreb imediat cine a prins-o si daca vreun tip dragut i-a facut respiratie gura la gura. Apoi o intreb daca se simte bine :))

lesin

Si nu din superficialitate, ci pentru ca voiam sa o inveselesc, plus ca am eu obsesia asta ca daca tot lesini, ideal ar fi sa fie in preajma un tip simpatic, bine facut, cu simtul umorului si proaspat spalat pe dinti care sa iti ofere primul ajutor. Si sa te care pe brate pana la un cabinet medical. Apoi sa faca rost de numarul tau si sa te sune sa vada cum te simtit. Si sa iti trimita flori. Si sa se indragosteasca iremediabil de tine. Si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

Faint

La momentul lesinului, lui M. i-a venit in ajutor un tip nu foarte simpatic, la 40+ ani, care a sprijinit-o pana la un fotoliu si apoi a chemat un doctor. Si nici nu a avut nevoie de respiratie artificiala. Si-a recapatat-o pe a ei, cea naturala. Lesinul nu s-a datorat vreunei diete drastice, asa cum ne-am putea gandi, nici vreunei probleme de sanatate, ci s-a datorat unei cauze nobile: donarea de sange.

Good job, M. Meritai un tip simpatic la lesinul asta ­čÖé Glumesc :))

Sursa foto: imgarcade.com

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *