De Salonul Maraly am aflat de pe Facebook, de putin timp, si pentru ca imi apareau tot felul de oferte si promotii, am decis sa imi fac o programare pentru manichiura. Am sunat, le-am spus ca am nevoie de unghii atunci si m-au programat chiar in seara respectiva. Daca nu m-ar fi primit, sunt sanse sa nu mai fi ajuns deloc acolo, pentru ca nu eram foarte decisa ca vreau unghii cu gel si pana la alta programare ma razgandeam si faceam altceva cu banii.

salon maraly

Unghii cu gel am avut de vreo trei ori in viata mea, cu experiente mai mult sau mai putin ok: cat mi-a tinut gelul, cate tipsuri mi-au zburat in prima saptamana sau cate zile de curatenie intensa au rezistat (cu una din perechi am facut curatenie generala si am dat cu lavabil in apartament cand m-am mutat prima oara, si au rezistat 3 zile la munci grele). Mi se par utile pentru ca scapi de grija si ai unghiile ingrijite cel putin doua saptamani. E nevoie maxim de un ulei de cuticule si o pila sa mai le ajustezi cand cresc (eu nu le suport in general foarte mari).

Am ajuns la Salonul Maraly (aici pagina de facebook) pe la 18.30 si tipa s-a apucat de treaba. I-am zis ca vreau ceva cat mai simplu si o lungime decenta. Desi m-a torturat putin la primele doua unghii, pentru ca nu ii spuneam ca ma doare pilirea aia excesiva cu tot cu cuticule, dupa aceea a fost foarte, foarte ok si pe la 19.40 ma indreptam deja spre casa. Nu sunt groase, nu au zece straturi de gel, nu au desene sau pietricele. Si sunt rosii, cu exceptii pe inelare 🙂

Iar pretul a fost de 50 de lei. Au oferta pentru luna mai. Daca se mentine si in iunie, e foarte posibil sa merg din nou la ele. Nu e cel mai fancy salon din oras, dar fetele sunt populare, isi fac treaba si nu ma jupoaie de bani, iar astea trei lucruri chiar conteaza pentru mine.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *