Vrei un Philips VisaPure? ȘI EU, d-asta m-am înscris la CONCURS

Să încep prin a vorbi despre importanța unui ten frumos, curat și luminos? Mai este necesar să enumăr câte puncte bonus putem primi în viață prin simplul fapt că deținem un astfel de ten? Probabil că nu.

Philips VisaPure

Fiecare dintre noi investim zilnic bani și timp în frumusețea noastră, în special când vine vorba de ten. N tipuri de creme, fonduri de ten, ape termale, demachiant, tratamente la salon, tratamente la domiciliu cu produse special destinate tenului dar și cu improvizații și preparate în casă (mălai cu miere, ulei de măsline, etc).

Philips VisaPure este un dispozitiv de curățare a tenului ce poate fi utilizat zilnic, îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte și impuritățile și oferă o curățare de 10 ori mai eficientă decât curătarea manuală. Este delicat cu pielea ta și îmbunătăţeşte microcirculaţia pentru un ten mai radiant.

Preț: 749 ron. Destul de scump. Acum depinde la ce buget te raportezi 🙂

Dacă te simți norocoasă sau, pur și simplu, vrei să testezi alinerea astrelor, intră și tu în concursul pentru un Philips VisaPure pe blogul Danei Rogoz. Trebuie doar să lași un comentariu aici și să răspunzi la întrebarea ”Cum credeți că v-ar putea ajuta Philips VisaPure în ritualul vostru de îngrijire a tenului?”

Eu m-am înscris, durează 3 minute. Succes tuturor!

Sursă foto aici.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *